lauantai 18. huhtikuuta 2015

Miten rikastua netissä - Maallinen omaisuus

Haluatko tietää miten rikastua? Haluat rahaa puhtaana käteen ja mahdollisimman nopeasti? Kaikki tietävät, että rahaa saa tekemällä töitä, sijoittamalla, säästämällä tai vaikkapa lottoamalla sattuman osuessa kohdalle. Viimeksi mainittu ei kuitenkaan ole kovin todennäköistä, eikä palkkatyöllä välttämättä pääse rikastumaan. 

Rikastumiseen ei ole helppoa keinoa. Loton voittaminen ei vaadi paljon töiden tekemistä, mutta sattuman osuminen omalle kohdalle ei ole kovin todennäköistä. Ei ole helppoa voittaa loton pääpottia.

Monet ovat rikastuneet netissä bloggaamalla, myymällä nettisivunsa domain-nimen tai keksimällä uniikin nettisivuidean.

Youtube-videoiden tekijät ovat rikastuneet videoillaan ja Twitch-streamerit pelaamalla pelejä ja kommunikoimalla katsojiensa kanssa.


Rikastuminen netissä vaatii työtä aivan kuten yrityksenkin ylläpitäminen. Kaikki Youtube-videoiden tekijät eivät saa senttiäkään videoistaan. Eivätkä myöskään kaikki bloggarit tai streamerit. Jos sinulla on idea, johon uskot, go for it. Ihmiset jättävät usein unelmansa toteuttamatta. Se ei johdu siitä, ettei olisi inspiraatiota, vaan motivaation ja itseensä uskomisen puutteesta. Sinulla on lupa toteuttaa unelmasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti