keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Miten rikastua bloggaamalla? 5 keinoa

Blogin kirjoittaminen ja blogin avulla elämänsä rahoittaminen on mielenkiintoinen aihe.  Kaikki ovat kuulleet menestystarinoita miljoonatuloihin pääsemisestä blogin avulla. Kuitenkin vain harva pääsee edes kolmenumeroisiin vuosituloihin. Miten blogilla sitten voi, jos ei nyt rikastua, niin ainakin ansaita muutaman kympin tai satasen?


1. AdSense ja mainostulot
Googlen AdSense on yksi suosituimmista ja helpoimmista tavoista päästä mukaan näyttämään mainoksia omassa blogissa. AdSense-ohjelmaan hakeutuminen ei maksa mitään. Google maksaa mainostilan tarjoajalle pienen summan joka kerta, kun kävijä klikkaa mainosta.
2. Affililiate-linkit
Liittymällä jonkin yrityksen affiliate-ohjelmaan bloggari saa käyttöönsä tuotelinkkejä, jotka on mahdollista laittaa blogiin esimerkiksi tuotteesta kertovaan postaukseen. Lukijan ostaessa tuotteen affiliate-linkin kautta bloggari saa pienen palkkion yrityksen myynnin edistämisestä.
3. Bannerit ja mainostila
Ottamalla blogiinsa jonkin yrityksen bannerin bloggari voi saada pienen palkkion esimerkiksi kävijän klikatessa banneria.

4. Yhteistyö yrityksen kanssa
Bloggari voi rueta yhteistyöhön yrityksen kanssa ja saada yritykseltä esimerkiksi ilmaisia tuotteita blogipostauksen kirjoittamista varten tai mahdollisuuden järjestää kilpailuja lukijoille. Yhteistyö ei välttämättä tuo rahaa, vaan ilmaistuotteita.

5. E-kirjan julkaisu
Myymällä itse kirjoittamansa e-kirjan bloggari voi saada suuretkin tulot. Lähes kuka tahansa voi julkaista e-kirjan, mutta erityisesti bloggari pystyy markkinoimaan e-kirjaansa blogissaan ja siten lisäämään myyntiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti